Advocaat Zwolle

Bent u op zoek naar een advocaat in Zwolle? Het liefst heeft u natuurlijk helemaal geen advocaat nodig, maar wanneer u er wel een nodig heeft kunt u het best kiezen voor een laagdrempelig en vakbekwaam kantoor met bekwame advocaten. Onze advocaten werkzaam in Zwolle kunnen u hierin ondersteunen. Wij hebben meerdere vestigingen in de regio en werken in totaal met 4 advocaten.

Advocaat in Zwolle: Werkzaam binnen diverse rechtsgebieden

Er zijn verschillende rechtsgebieden. Juridische conflicten bestaan vaak uit een groot aantal uiteenlopende onderwerpen. Om deze reden zijn er diverse rechtsgebieden ontstaan. Onze advocaten zijn werkzaam binnen het civiel, straf- en bestuursrecht. Daarnaast heeft elke advocaat zo zijn of haar eigen specialiteit. Denk hierbij onder andere aan handelsrecht, personen- en familierecht of arbeidsrecht. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Faillissementen

In het geval van een faillissement worden er regelmatig advocaten van Warnink & Both benoemd tot curator. Ontwikkelingen omtrent het faillissement kunnen gevolgd worden via de website van de rechtbank.

Lid van de vFAS

Ons advocatenkantoor is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Dit wil zeggen dat onze advocaten gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Daarnaast hebben wij ook een echtscheidingsmediator in huis. Onze advocaten kunnen u onder andere bijstaan bij een echtscheiding, alimentatiezaken, adoptie en stiefouderschap, een naamswijziging enzovoort. Bent u woonachtig in Zwolle en bent u op zoek naar een mediator? Neem contact op!

Dagelijks gratis spreekuur!

Advies nodig? Dagelijks kunt u op werkdagen terecht bij onze vestiging in Kampen tussen 16.30 uur en 17.00 uur. Tijdens dit spreekuur kunt u uw (juridisch) vraagstuk aan ons voorleggen. Het betreft een gratis spreekuur, er worden dus geen kosten in rekening gebracht. U bereikt ons kantoor binnen circa 20 minuten rijafstand vanaf Zwolle.

Advies nodig?

Onze advocaten in Zwolle procederen niet zomaar. Alleen als het moet. Heeft u advies nodig over een juridisch geschil? Neem dan contact op met een van de advocaten. Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken via het telefoonnummer: 038-3316777. Ook kunt u ons een e-mail sturen, wij verzoeken u hiervoor het contactformulier te gebruiken.